Afspraak maken – Huisartspraktijk M.K. van den Berg – Apeldoorn
Amphion 34 7314AT Apeldoorn Tel:055-5214071
Header afbeelding

Afspraak maken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor het maken van een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Wilt u dezelfde dag naar de huisarts, dan vragen wij u te bellen voor 10.15 uur. Kies aan de telefoon voor het spreken met de assistente. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden hiervan. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten.

Voor het opvragen van uitslagen en andere minder spoedeisende zaken vragen wij u te bellen in de ochtend. In de middag vragen wij u alleen voor dringende zaken te bellen, omdat de assistente dan bezig is met andere werkzaamheden.

Alle uitslagen worden door de huisarts beoordeeld voordat de assistente u hierover informeert. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Per consult heeft de huisarts 10 minuten tijd. Heeft u meerdere klachten of vragen, of denkt u meer tijd nodig te hebben voor uw vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer uw ziekte of toestand het niet mogelijk maakt om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel in overleg met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Spreekuur huisarts M.K. van den Berg:

Maandagochtend en maandagmiddag

Woensdagochtend en woensdagmiddag

Donderdagochtend en donderdagmiddag

Vrijdagochtend en vrijdagmiddag

 

Spreekuur huisarts H. Oosterhuis:

Dinsdagochtend en dinsdagmiddag

Donderdagochtend en donderdagmiddag

 

Spreekuur huisarts in opleiding M. Purmer: