Covid-19 – Huisartspraktijk M.K. van den Berg – Apeldoorn
Amphion 34 7314AT Apeldoorn Tel:055-5214071
Header afbeelding

Covid-19

COVID-19 maatregelen in onze praktijk

In verband met het Covid-19 virus hebben wij maatregelen getroffen om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, ten behoeve van uw en onze veiligheid. Om deze maatregelen te kunnen handhaven, kunnen wij voorlopig veel minder patiënten op de praktijk ontvangen. Ook kan veel reguliere zorg niet geboden worden, zoals hart/vaat controles, bloeddrukmetingen, longfunctie testen en bevolkingsonderzoeken.

Verder gaan we de volgende regels in acht nemen:

-Fysieke afspraken worden alléén gemaakt wanneer de assistente hier een indicatie voor heeft.

-Als u een afspraak heeft, vragen wij u uw eigen mondkapje te dragen, neemt u uw jas en andere spullen mee naar de spreekkamer en kunt u na de afspraak via het halletje de praktijk verlaten. Zonder mondkapje is het verboden de praktijk te betreden. Bij de balie staat handalcohol, hiervan vragen wij u gebruik te maken.

-Ga niet meer naar de wachtkamer als u klaar bent. Zo voorkomt u dat u andere patienten treft.

-Kom alléén naar uw afspraak. Voor kinderen en ouderen geldt dat er 1 persoon mee mag per consult.

-Wilt u uw urine laten controleren? Mail of bel ons eerst, zodat we uw bezoek goed kunnen afstemmen met elkaar.

-Ons raam bij de balie zal alleen nog open gaan als er iets overhandigd moet worden. Verder blijft het raam gesloten. U kunt u met de assistente praten via de microfoon.

-Graag willen wij u er op wijzen, dat er veel medische vragen van uw kant prima via email of het patiëntenportaal gesteld kunnen worden. Deze mail wordt door één van de artsen zelf binnen 24 uur beantwoord. Op de homgepagina kunt u de blauwe button vinden voor veilig mail contact.

Wij hopen op uw medewerking en begrip.