Diëtheek – voeding gaat je helpen! – Huisartspraktijk M.K. van den Berg – Apeldoorn
Amphion 34 7314AT Apeldoorn Tel:055-5214071 055-5788710
Header afbeelding

Diëtheek – voeding gaat je helpen!

Ik ben Anouk van der Linden, diëtist bij Diëtheek Deventer-Apeldoorn. Vanaf kinds af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in voeding en wat het met je lichaam kan doen. In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist en in de ouderenzorg aan het werk gegaan. Hoewel dit ook heel interessant is, begon het na een jaar echter te kriebelen en heb ik een baan gevonden waarbij ik mijn passie kan volgen: mensen helpen met gezonde voeding, zodat ze gaan merken wat voor invloed het heeft op hun lichaam! Mijn adviezen richten zich altijd op zoveel mogelijk gezonde, natuurlijke voeding die aangepast is op de doelen en behoeftes van mijn cliënt. Naast de opleiding tot diëtist heb ik ook een cursus gevolgd tot leefstijlcoach. Ik begeleid cliënten dan ook op andere leefstijlfactoren dan voeding, bijvoorbeeld beweging en ontspanning. Daarnaast heb ik een post-HBO-cursus gevolgd met betrekking tot Allergieën/intoleranties en Diabetes Mellitus type 2. Als diëtist begeleid ik ook mensen met medische klachten, zoals Diabetes Mellitus (type 1 en 2), hoog cholesterol, hoge bloeddruk, COPD, enzovoort.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zingen, te lezen en sta ik graag in de keuken, zowel om nieuwe gezonde recepten te ontwikkelen als om een lekkere taart te bakken 

Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is op het gebied van voeding, neem dan gerust contact op voor een afspraak!

Mijn e-mailadres is: a.vanderlinden@dietheek.nl of bel naar: 088-4253600. Ik werk in de huisartsenpraktijk op vrijdagmiddag van 13.00u tot 17.00u.